Van A tot Z

Home  /  Van A tot Z

Het inrichten van uw woning

Het inrichten van een huis moet een feestje zijn. Samen met u ga ik aan de slag om te bepalen welke stijl u mooi vindt en wat uw wensen zijn met betrekking tot stofgebruik, kleuren op de wanden, sfeer etc. Als u het huis gaat verhuren zal de nadruk, puur uit praktische overwegingen, meer gelegd worden op meubels die tegen een stootje kunnen maar wel een mooie uitstraling hebben. Als er een duidelijk beeld is van uw wensen gaan wij samen een dagje “uit” naar een centraal in Nederland gelegen interieurcentrum speciaal voor meubel professionals. Hier zijn meubels in diverse stijlen en prijsklassen te vinden.

U ziet alles op één dag en onder één dak waardoor er een goed beeld ontstaat welke combinaties er gemaakt kunnen worden. Ik let goed op dat uw huis er niet uit gaat zien als een showroom maar dat het een mooi samenhangend geheel wordt.

Advies

Is zo’n advies duur? Het advies is gratis en is gekoppeld aan het dagje meubels kijken. Mocht blijken dat u niet kunt vinden wat u zocht dan breng ik € 250,- incl. Btw in rekening. Slaagt u wel dan is het gratis.

Puur gemak

Naast het advies regel ik alles van A tot Z en ben ik uw enige aanspreekpunt. Alle contacten met de leveranciers, het bewaken van de levertijden etc. etc. Hoe gaat u de meubels vervoeren naar Frankrijk? U kunt kiezen voor gemak en alles uit handen geven aan een transportbedrijf maar u bent ook vrij om alles zelf naar Frankrijk te vervoeren, aan u de keuze. Indien u kiest voor het vervoer van de spullen door een transportbedrijf wordt alles daar afgeleverd en verzameld. Ook spullen die u zelf heeft gekocht in Nederland kunnen mee met dit transport. U kunt deze zelfs op laten halen bij u thuis door de transporteur. Tot slot wordt de transportdatum voor alle spullen naar Frankrijk vastgelegd. Mocht u twijfelen wat te doen kan ik geheel vrijblijvend een offerte voor u opvragen bij een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van meubels naar Frankrijk.

nannie-foto-website2-2-pasfoto

Nannie Duiker

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
T. 073 523 06 16
M. 06 150 039 97
info@woninginrichting-frankrijk.nl

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search