.Bedden

Bedden, het belangrijkste meubel in uw Franse (vakantie) woning

De slaapkamer is misschien wel de belangrijkste ruimte van een (vakantie)woning terwijl hier vaak de minste aandacht aan besteed wordt. Uiteraard is het bed het belangrijkste. Een slaapkamer is echter meer dan alleen een ruimte om in te slapen. Het is ook de ruimte om je even in terug te trekken. De sfeer van de slaapkamer is daarom ook belangrijk. Een slaapkamer als een luxe hotelkamer geeft dat speciale gevoel waar we naar op zoek zijn als we op vakantie zijn of zelf in ons tweede huis in Frankrijk verblijven.

Wat is een goed bed? Uiteraard is dat erg persoonlijk. Toch zijn er een paar dingen waar u op kunt letten bij de keuze van het bed en matras bestemd voor uw vakantiehuis in Frankrijk.

Te beginnen de lengte van het bed. Een bed van minder dan twee meter kan echt niet meer. Helaas is het moeilijk om bedden van deze afmeting, laat staan bedden van 2 meter 10 of zelfs 2 meter 20, in Frankrijk te kopen. De Boxspring bedden van Woninginrichting Frankrijk worden in Nederland met hoogwaardige materialen handmatig vervaardigd en verkrijgbaar in alle lengte en breedte maten.

Matrassen zijn een lastig item. De één slaapt liever zachter of harder dan een ander. Kunt u het iedereen wel naar zijn of haar zin maken? De grootste fout is om dan maar te kiezen voor een harde matras. Deze blijft ogenschijnlijk lang stevig maar dat zegt zeker niet dat de kwaliteit dan ook goed is. Integendeel zelfs. Een goed matras is een comfortabel medium matras die jaren zijn stevigheid en soepelheid blijft houden. Wij adviseren u hier graag over.

Woninginrichting Frankrijk biedt u een totaal oplossing voor de slaapkamers in uw (vakantie) woning in Frankrijk. Wij leveren top Boxspring bedden en matrassen voor een goede prijs, bepalen samen met u de sfeer van elke slaapkamer en leveren de meubels en eventueel beddengoed. Doe uzelf en eventuele huurders niet te kort. Investeer in goede bedden en een sfeervolle inrichting. Een vakantiewoning zal weken, maanden en zelfs jaren na thuiskomst vooral worden herinnerd aan hoe goed men geslapen heeft. Een goede nachtrust is een belangrijke reden om de woning weer te boeken.

Lees ook onze blog Goede bedden in Frankrijk: slapen met Nederlands comfort.

bedden-slogan

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
info@woninginrichting-frankrijk.nl

TIP!

″Zorg dat de afmetingen van de bedden in alle kamers hetzelfde zijn. U wilt geen ruzie onder de huurders over wie in welke kamer gaat liggen. Maar u wilt ook geen gedoe met de beheerder van uw woning over welk beddengoed gebruikt moet worden in welke kamer. Gemak is belangrijk en bespaart tijd die weer ergens anders voor gebruikt kan worden. Bij een wissel van huurders is er tenslotte veel te doen. Over beddengoed gesproken. Zorg voor fris, licht uniform beddengoed. Dit geeft rust in het geheel.”

Boxsprings
boxspring-hollands-fabrikaat
Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search