Diensten

Home  /  Diensten

Diensten

Iedereen heeft weleens een nieuwe bank, een nieuwe eettafel met stoelen of een nieuw bed gekocht.

Maar wanneer koop je een volledig nieuwe inrichting? Voor deze uitdaging kom je staan als je een tweede huis koopt. Deze uitdaging wordt nog groter als de woning in het buitenland staat.

Hoe pakt u dit aan? Hoe zorgt u voor eenheid maar voorkomt u dat uw huis een toonzaal wordt? Hoe krijgt u alles op tijd op de plaats van bestemming? En zeker niet als laatste. Hoe voorkomt u dat dit alles veel te veel tijd kost en daarmee veel ergernis oplevert? Woninginrichting Frankrijk helpt u bij het bepalen van de juiste sfeer en inrichting en is hét adres voor de aankoop van alle meubels voor uw (tweede) woning in Frankrijk.

“Na de aanschaf van onze nieuwe woning in de Dordogne, was de volgende uitdaging het inrichten van ons huis. In Frankrijk bleek het moeilijk te zijn een gepaste inrichting te vinden. Daarom hebben wij de hulp ingeroepen van Nannie Duiker van Woninginrichting Frankrijk. Zij heeft ons fantastisch en professioneel geholpen met de keuze en de aanschaf van de meubels.” 

Bea en Martin Wolthuis

bed-drinkenburg-van-buiten-naar-binnen
Interieuradvies

Interieuradvies voor uw woning in Frankrijk

Het is lastig om in woorden aan te geven welke sfeer u in uw huis zou willen creëren. Zeker als het huis in Frankrijk een andere uitstraling moet hebben dan het huis in Nederland. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Om die reden werken wij met moodboards. Om te beginnen leggen wij verschillende stijlen aan u voor. Stijlen van deze tijd die zowel u als uw eventuele huurders zullen aanspreken en die naast sfeervol ook praktisch zijn. Na de keuze voor een bepaalde sfeer maak ik samen met u de indeling voor de verschillende ruimten in de woning en zullen concreet meubels worden voorgesteld. De woning verdelen we in vier ruimten. Een zitgedeelte, eetgedeelte, slaapkamers en buitengedeelte. Voor elke ruimte maken we een plan om te komen tot een praktische en sfeervolle indeling met kwaliteitsmeubelen voor een goede prijs.

Eetgedeelte

In Frankrijk en natuurlijk vooral tijdens de vakantie wordt er uitgebreid getafeld en geniet men tijdens het eten van familie en vrienden. Het is fijn om dat aan een mooie eettafel te kunnen doen met moderne en comfortabele stoelen. Een uitstraling als in een trendy restaurant zal het vakantiegevoel verder vergroten.

Hoe groter het huis hoe meer ruimte u heeft voor een eettafel. Maar ook in een kleine ruimte kunt u de juiste sfeer creëren. Bijvoorbeeld met een ronde tafel. Kies voor comfortabele stoelen die je ook in het zitgedeelte kunt zetten. Maak de ruimte af met een dressoir of salonkast en de juiste verlichting.  Dit alles hoeft niet duur te zijn. Het geheim zit in het maken van de juiste combinaties.

zitgedeelte

Het zitgedeelte is het centrale punt van de woning. Hoewel het vakantieleven zich voornamelijk buiten zal afspelen zijn een comfortabele bank en fauteuils onontbeerlijk. Zeker als ook buiten het zomerseizoen van de vakantiewoning gebruik wordt gemaakt.  Neem een groot kleed waar rondom de bank(en) en fauteuils worden geplaatst waardoor eenheid en geborgenheid ontstaat. Een kleed geeft ook extra comfort in de koudere maanden. Is de ruimte voor het zitgedeelte beperkt? Gebruik één of meerdere kleine bijzettafels in plaats van een grote salonrafel midden in de kamer. Hang de televisie aan de muur en kies voor een booglamp. Wij helpen u om de ruimte, groot of klein, zo efficiënt mogelijk te benutten zonder in te leveren op sfeer en kwaliteit en dat natuurlijk voor de juiste prijs.

Slaapkamers

De slaapkamer is misschien wel de belangrijkste ruimte van een vakantiewoning terwijl hier vaak het minste aandacht aan besteed wordt. Op je vakantie wil je worden verwend en speciaal voelen. Een slaapkamer als een luxe hotelkamer geeft dat extra gevoel. Dit kan worden gecreëerd door te kiezen voor een boxspring, een wand in een afwijkende kleur te schilderen, opvallende nachtkastjes te plaatsen met daarop een lamp met een relatief grote lampenkap, één of twee stoelen/fauteuils, misschien nog een klein tafeltje en om het af te maken 1 of 2 grote kunstwerken aan de muur. Er worden dus niet meer meubels neergezet maar er wordt gekozen voor opvallende elementen waardoor je de luxe uitstraling krijgt.

“Wij hebben nu zeer comfortabele bedden van goede Hollandse kwaliteit in de juiste afmetingen. Onze gasten geven aan dat ze heerlijk hebben geslapen en hebben nu zelfs alweer geboekt voor volgend jaar.”

Pim en Moniek Drinkenburg

Buitengedeelte

Zwoele zomeravonden zijn het hoogtepunt van het leven in Frankrijk en van een vakantie. Om hiervan maximaal te kunnen genieten maak je van de buitenruimte je eigen lounge club. Trek de ruimte van buiten naar binnen door meubels te kiezen met een uitstraling die aansluiten bij het binnenmeubilair. Je vergroot hiermee de binnenruimte wat nog meer luxe gevoel geeft. Voor woninginrichting Frankrijk is de buitenruimte dan ook net zo belangrijk als de binnenruimte. Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Onze leveranciers leveren kwaliteitsbuitenmeubelen voor een uitstekende prijs.

projectinrichting
Gemak

Onze slogan is ‘Ervaar het gemak’ en dat roepen we niet voor niks. Uit eigen ervaring weten we hoeveel tijd je kunt verliezen bij het onnodig aflopen van meubelzaken op zoek naar de inrichting van je huis in Frankrijk. We weten hoe lastig het is om de meubels goed te combineren en het overzicht te bewaren van wat je hebt gekocht en wat je nog nodig hebt. En als je alles hebt en denkt dat je klaar bent moet je de levertijden bijhouden, de leveranties organiseren en het transport regelen. En dat alles tussen je drukke privéleven en werk in.

Bij Woninginrichting Frankrijk staat uw gemak voorop. Wij nemen u mee naar een inkoopcentrum in Nederland waar u alle meubels in één dag kunt kopen. Geen eindeloos geslenter over meubelboulevards en dus pure tijdwinst. Nadat u de meubels heeft uitgekozen en wij ze hebben besteld houden wij de levertijden in de gaten  en zorgen we ervoor dat alles op tijd bij de transporteur wordt afgeleverd. Wij werken met transporteurs die veel op Frankrijk rijden. Uiteraard kunt u ook zelf een transporteur kiezen of het transport zelf organiseren.

“Van de inventarisatie van onze wensen, het gericht zoeken naar meubels, het advies over stoffen, kleuren, materialen, tot en met de hele afhandeling. Het eindresultaat mag er zijn.”

Erica van Dommelen

Goede prijs kwaliteit verhouding

In uw vakantiewoning zal u helaas minder zijn dan in uw woning in Nederland. U wilt goede meubels hebben, ook met het oog op verhuur, maar u wilt niet een prijs betalen die u voor meubels voor uw huis in Nederland zou betalen. De kwaliteit moet daarentegen goed zijn. U wilt uw huurders waar voor hun geld geven. Woninginrichting Frankrijk werkt met leveranciers die de juiste prijskwaliteitverhouding bieden afgestemd op het gebruik van de woning. Eigen gebruik, verhuur of beiden.

“Nannie heeft mij goed geadviseerd bij de afweging tussen praktische(voor de verhuur) en mooie / comfortable meubels (voor eigen gebruik).”

“Uiteindelijk was het goedkoper en praktischer om alles in Nederland te kopen en vervolgens te laten bezorgen. Het heeft mij een boel tijd (en geld) bespaard.”  

Roger

quebeck-1
Gecapitonneerd hoofdbord
slaapkamer-nice
nannie-foto-website2-2-pasfoto

Nannie Duiker

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97
info@woninginrichting-frankrijk.nl

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search