Goede bedden in Frankrijk: slapen met Nederlands comfort

Lekker leven in Frankrijk begint met een goede nachtrust. Er is niets zo belangrijk als slapen, vooral als u in de vakantiewoning in Frankrijk lekker lang kunt blijven liggen.

Helaas valt het niet mee om bedden met Nederlands comfort te kopen, als u in Frankrijk zoekt naar meubels voor de slaapkamer. We zijn in Nederland gewend aan bedden van minimaal 2 meter lang. Sterker nog, veel bedden zijn zelfs 210 of 220 centimeter lang. Die afmetingen komt u in Frankrijk waarschijnlijk niet of nauwelijks tegen. Bovendien valt het niet mee om de brede bedden waar we hier van genieten te vinden. 

Lekker slapen in uw (vakantie)woning

Wilt u uw (vakantie)woning in Frankrijk comfortabel inrichten? De slaapkamer is soms een ondergeschoven kindje. Dat is jammer, omdat juist een goede nachtrust ervoor zorgt dat u veel meer geniet van de rest van de dag die volgt.

Lekker slapen vraagt om een goed matras. Dat moet voldoende ondersteuning bieden, een lekker zachte topper hebben en in ieder geval groot genoeg zijn. Er is niets zo vervelend als een bed waar uw voeten er net buiten bungelen. Of waarin u eigenlijk niet kunt bewegen, omdat u dan tegen uw partner aanrolt.

Fransen zijn andere standaarden gewend dan wij, als het gaat om slapen. De bedden zijn er over het algemeen geen 200 centimeter lang. Bovendien is een breedte van 180 centimeter of zelfs 200 centimeter er (zeer) ongebruikelijk. Het is zelfs zo ongebruikelijk dat het niet meevalt om deze bedden in Frankrijk aan te schaffen. 

Minimaal 2 meter: voor alle bedden

Dat u zelf lekker wilt slapen in uw (vakantie)woning in Frankrijk is logisch. Minstens zo belangrijk is het om er bij verhuur voor te zorgen dat alle bedden de minimale lengte van 2 meter bieden.

Wilt u Nederlanders ontvangen in uw vakantiewoning in Frankrijk? Hoe ze slapen bepaalt voor een groot deel hoe fijn hun ervaring zal zijn. Dus welke reacties en reviews u kunt verwachten. En zorgt u voor fijne bedden voor uw gasten? Zorg er dan bovendien voor dat ze allemaal even groot zijn. In ieder geval qua lengte, om daar geen onderscheid in te maken.

Voorkom dat gasten achteraf ontdekken dat ze vooraf scherper hadden moeten zijn op de slaapkamer die ze kozen. Een bed korter dan 200 centimeter wordt door weinig gasten gewaardeerd. Zorg dus in ieder geval voor voldoende lengte. De bedden in Frankrijk zijn hiervoor slecht geschikt, omdat ze vaak korter zijn dan waar we in Nederland blij van worden. 

Wij helpen u ervoor te zorgen dat alle bedden in de vakantiewoning in ieder geval 2 meter lang zijn. Vervolgens kunt u nadenken over de ideale breedte van zo’n bed. Moet het bed een robuuste en stoere indruk maken? Of wilt u er in de slaapkamer(s) voor zorgen dat er nog ruimte is voor een bureau of een kleine zithoek? Het zijn keuzes waarover we graag met u meedenken. We adviseren u op die manier de woning zowel praktisch, stijlvol als mooi en comfortabel in te richten. Dat doen we voor de slaapkamer, net als voor de andere ruimtes in huis. 

Slaapkamer in Frankrijk: bedden en meer

Zoekt u naar de beste manier om de slaapkamer in Frankrijk in te richten? Dat begint met de keuze voor een goed bed. En met de keuze voor een comfortabel bed, dat bijvoorbeeld groot genoeg is. Dat valt in Frankrijk zelf niet mee, weten we uit ervaring.

Daarom zorgen we voor onze klanten voor comfortabele boxspring-bedden, die in ieder geval groot genoeg zijn. Het bed is minimaal 200 centimeter lang. In een aantal gevallen zorgen we zelfs voor 210 of 220 centimeter. Daarmee zijn de bedden ook geschikt voor gasten van 185 centimeter of zelfs 195 centimeter en langer, iets dat bij Nederlanders bepaald niet ongebruikelijk is.

Uiteraard kijken we naar meer dan alleen de afmetingen van het bed. Dus wilt u de slaapkamer in Frankrijk inrichten en zoekt u naar een fijn en comfortabel bed? We letten op de sfeer van de slaapkamer, houden rekening met de andere meubels en zorgen ondertussen voor een scherpe prijs. Het is de makkelijkste manier om uzelf en andere huurders niet te kort te doen. Met onze hulp voor uw vakantiewoning in Frankrijk zorgt u voor heerlijk comfortabele bedden.

Heeft u vragen over goede bedden in Frankrijk of wilt u meer weten over onze woninginrichting? Bel ons op telefoonnummer 06 150 039 97, stuur ons een e-mail naar info@woninginrichting-frankrijk.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.