Huis verhuren in Frankrijk: 3 voorwaarden voor succes

Uw huis verhuren in Frankrijk? Het lijkt zo makkelijk, dankzij de diverse verhuursites waar u zich met een paar muisklikken kunt aanmelden. Net als alle andere verhuurders, die net als u zoeken naar wat extra inkomsten als ze de woning zelf niet gebruiken.

Hoe springt u eruit bij huurders en wat vergroot de kans op succes? We hebben jarenlange ervaring met woningen in Frankrijk, die we voor onze klanten bijvoorbeeld klaarmaken voor de verhuur.

Veel woningen in Frankrijk zijn door de jaren heen behoorlijk verouderd of vallen in de praktijk enorm tegen. En ontbreekt het aan een modern gemak als een snelle internetverbinding? Het huis verhuren in Frankrijk wordt dan meteen een stuk lastiger. We zetten 3 belangrijke voorwaarden voor u op een rij, om de verhuur soepeler te laten verlopen.  

3 voorwaarden voor succes

Benieuwd naar onze voorwaarden voor succes? We zetten ze voor u op een rij:

  • Interieur met wow-effect
  • Comfort en klasse
  • Compleet aanbod

1. Interieur met wow-effect

Huurders zijn visueel ingesteld, omdat een foto meer zegt dan duizend woorden. Niets zo belangrijk als goede foto’s op de verhuursite. Tenminste, als die zorgen voor het wow-effect.

Dankzij een interieur dat er geweldig uitziet. Dat uitnodigt om er naartoe te gaan en dat bijvoorbeeld de moderne afwerking laat zien. Als belangrijk argument om het huis te verhuren in Frankrijk, door met de foto’s meteen een uitstekende indruk te maken.

Tip: wát er op de foto’s staat is natuurlijk het meest belangrijk. Laat bovendien het liefst professionele foto’s maken, waardoor ook die de juiste indruk wekken.

2. Comfort en klasse

Uw woning verhuren in Frankrijk en daar een mooi bedrag voor vragen? Bied comfort dat daar naadloos op aansluit. Voorkom een te hoog verwachtingspatroon, als de woning vervolgens net een IKEA-showroom lijkt.

Houdt u het graag eenvoudig en praktisch of gaat u voor een stijlvolle ruimte met het ultieme comfort? Stem de inrichting en presentatie af op de prijs die u berekend. Zorg dat het klopt, om de verhuur van de woning een succes te maken.

Tip: tevreden huurders? Vraag ze om een review achter te laten. Dat helpt anderen over de streep te trekken, bijvoorbeeld als u meer comfort biedt dan ze op basis van de foto’s hadden verwacht.

3. Compleet aanbod

Huurders hebben de keuze uit tal van woningen in Frankrijk en zijn ook thuis steeds meer gewend. Zorg voor een compleet aanbod, in ieder geval inclusief een sterke wifi-verbinding. Belangrijk om te kunnen werken, video’s te streamen en in contact te blijven met het thuisfront, dus onmisbaar als u uw huis wilt verhuren in Frankrijk.

Speel in op moderne trends en vraag huurders naar hun ervaringen. Om mee te bewegen met de wensen en een zo compleet mogelijk aanbod aan te bieden. 

Huis verhuren in Frankrijk

Wilt u uw huis verhuren in Frankrijk en merkt u dat dit lastiger blijkt dan gedacht? We helpen u graag met de wow-factor, het comfort en een compleet aanbod. Als specialisten in verhuur en inrichting, waarmee we u belangrijke zorgen uit handen kunnen nemen.

Vragen over hoe we dat doen of wilt u meer weten over onze woninginrichting? Bel ons op telefoonnummer 06 150 039 97, stuur ons een e-mail naar info@woninginrichting-frankrijk.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u.