WAAROM WIJ?

Wat kunnen wij voor u doen?

Iedereen heeft weleens een nieuwe bank, een nieuwe eettafel met stoelen of een nieuw bed gekocht.
Maar wanneer koop je een volledig nieuwe inrichting? Voor deze uitdaging kom je staan als je een tweede huis koopt. Deze uitdaging wordt nog groter als de woning in het buitenland staat.
Hoe pakt u dit aan? Hoe zorgt u voor eenheid maar voorkomt u dat uw huis een toonzaal wordt? Hoe krijgt u alles op tijd op de plaats van bestemming? En zeker niet als laatste. Hoe voorkomt u dat dit alles veel te veel tijd kost en daarmee veel ergernis oplevert? Woninginrichting Frankrijk helpt u bij het bepalen van de juiste sfeer en inrichting en is hét adres voor de aankoop van alle meubels voor uw (tweede) woning in Frankrijk.

Interieuradvies

Het is lastig om in woorden aan te geven welke sfeer u in uw huis zou willen creëren. Zeker als het huis in Frankrijk een andere uitstraling moet hebben dan het huis in Nederland. Foto’s en tekeningen zeggen meer dan duizend woorden. Visualiseren van het nieuwe interieur is dan ook de basis van het advies.
Aan de hand van de plattegrond maken we eerst een indeling van de verschillende ruimten. Wat is de meest praktische indeling, hoe passen de meubels in de verschillende ruimten, kan het aantal zitplaatsen gecreëerd worden dat u wilt, etc.
Vervolgens bepalen we samen met u de sfeer die u wilt hebben. Dit kunnen we doen aan de hand van voorbeelden die u gezien hebt in woonbladen, op het Internet of zomaar in een hotel of restaurant waar u toevallig was. Heeft u hier geen tijd voor dan kunnen wij u ook inspireren met onze stijlen. Stijlen van deze tijd die zowel u als uw eventuele huurders zullen aanspreken en die naast sfeervol ook praktisch zijn. Als u wilt maken we een 3D impressie van de woning met de meubels en stijl die u gekozen hebt. U kunt door de woning lopen en de sfeer virtueel proeven. Nieuwsgierig? Voor een voorbeeld van een interieuradvies klik op slaapkamer of woon-eetkamer.

Heeft u al een huis in Frankrijk. Het interieuradvies is niet alleen voor (aspirant) kopers of bouwers van een woning in Frankrijk maar ook voor eigenaren die hun huis willen verbouwen, renoveren of  een make-over willen geven.

Gemak

Onze slogan is ‘Ervaar het gemak’ en dat roepen we niet voor niets. Uit eigen ervaring weten we hoeveel tijd je kunt verliezen bij het onnodig aflopen van meubelzaken op zoek naar de inrichting van je huis in Frankrijk. We weten hoe lastig het is om de meubels goed te combineren en het overzicht te bewaren van wat je hebt gekocht en wat je nog nodig hebt. En als je alles hebt en denkt dat je klaar bent moet je de levertijden bijhouden, de leveranties organiseren en het transport regelen. En dat alles tussen je drukke privéleven en werk in.
Bij Woninginrichting Frankrijk staat uw gemak voorop. Wij nemen u mee naar een inkoopcentrum in Nederland waar u alle meubels in één dag kunt kopen. Geen eindeloos geslenter over meubelboulevards en dus pure tijdwinst. Nadat u de meubels heeft uitgekozen en wij ze hebben besteld houden wij de levertijden in de gaten  en zorgen we ervoor dat alles op tijd bij de transporteur wordt afgeleverd. Wij werken met transporteurs die veel op Frankrijk rijden. Uiteraard kunt u ook zelf een transporteur kiezen of het transport zelf organiseren.

“Van de inventarisatie van onze wensen, het gericht zoeken naar meubels, het advies over stoffen, kleuren, materialen, tot en met de hele afhandeling. Het eindresultaat mag er zijn.”

Erica van Dommelen

(Ver)bouwen en renoveren

U wilt een huis laten bouwen of u heeft een bestaande woning gekocht die verbouwd of gerenoveerd moet worden. Met de bouwer of aannemer gaat u aan de slag. Er worden tekeningen gemaakt en u moet over duizend en één dingen beslissen. De inrichting is nog lang niet aan de beurt is uw gedachte.
Toch kan Woninginrichting Frankrijk u al van dienst zijn. De keuze voor vloeren, de keuken, badkamers, indeling van ruimten, etc. zullen de uiteindelijke sfeer van uw huis bepalen. Samen met u maken we een interieuradvies. Dit interieuradvies geeft niet alleen u een beter beeld hoe de woning gaat worden maar is ook een hulp voor de bouwer of aannemer en maken de gesprekken met hen makkelijker.
Het interieuradvies bestaat uit drie stappen. Aan de hand van de plattegrond maken we eerst een indeling van de verschillende ruimten. Wat is de meest praktische indeling, hoe passen de meubels in de verschillende ruimten, kan het aantal zitplaatsen gecreëerd worden dat u wilt, etc.
Vervolgens bepalen we samen met u de sfeer die u wilt hebben. Dit kunnen we doen aan de hand van voorbeelden die u gezien hebt in woonbladen, op het Internet of zomaar in een hotel of restaurant waar u toevallig was. Heeft u hier geen tijd voor dan kunnen wij u ook inspireren met onze stijlen. Stijlen van deze tijd die zowel u als uw eventuele huurders zullen aanspreken en die naast sfeervol ook praktisch zijn. Als u wilt maken we een 3D impressie van de woning met de meubels en stijl die u gekozen hebt. U kunt door de woning lopen en de sfeer virtueel proeven.

Hebt u nog geen concrete plannen voor nieuwbouw of verbouw. Kijk op de website van onze partners B&R France – Maison en Dordogne – Excellence France – Villasophie Architecture en lees wat wij voor u kunnen doen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

In uw vakantiewoning zal u helaas minder zijn dan in uw woning in Nederland. U wilt goede meubels hebben, ook met het oog op verhuur, maar u wilt niet een prijs betalen die u voor meubels voor uw huis in Nederland zou betalen. De kwaliteit moet daarentegen goed zijn. U wilt uw huurders waar voor hun geld geven. Woninginrichting Frankrijk werkt met leveranciers die de juiste prijskwaliteitverhouding bieden afgestemd op het gebruik van de woning. Eigen gebruik, verhuur of beiden.

“Nannie heeft mij goed geadviseerd bij de afweging tussen praktische(voor de verhuur) en mooie / comfortable meubels (voor eigen gebruik).”

“Uiteindelijk was het goedkoper en praktischer om alles in Nederland te kopen en vervolgens te laten bezorgen. Het heeft mij een boel tijd (en geld) bespaard.”  

Roger

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
info@woninginrichting-frankrijk.nl

quebeck-1
Boxsprings
Hollands fabricaat
Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search