WAAROM WIJ?

Compleet interieurontwerp.

Iedereen heeft weleens een nieuwe bank, een nieuwe eettafel met stoelen of een nieuw bed gekocht.
Maar wanneer koop je een volledig nieuwe inrichting? Voor deze uitdaging kom je staan als je een tweede huis koopt. Deze uitdaging wordt nog groter als de woning in het buitenland staat en je deze ook wilt gaan verhuren.
Hoe pakt u dit aan? Hoe zorgt u voor eenheid maar voorkomt u dat uw huis een toonzaal wordt? Hoe krijgt u alles op tijd op de plaats van bestemming? En zeker niet als laatste. Hoe voorkomt u dat dit alles veel te veel tijd kost en daarmee veel ergernis oplevert? Woninginrichting Frankrijk helpt u bij het bepalen van de juiste indeling, sfeer en inrichting en is hét adres voor de aankoop van de meubels voor uw (tweede) woning in Frankrijk.

Indelings- en interieuradvies

Het is lastig om in woorden aan te geven welke sfeer u in uw huis zou willen creëren. Zeker als het huis in Frankrijk een andere uitstraling moet hebben dan het huis in Nederland. Foto’s en tekeningen zeggen meer dan duizend woorden. Visualiseren van het nieuwe interieur is dan ook de basis van het advies.
Aan de hand van de plattegrond maken we eerst een indeling van de verschillende ruimten. Wat is de meest praktische indeling, hoe passen de meubels in de verschillende ruimten, kan het aantal zitplaatsen gecreëerd worden dat u wilt, etc. Misschien lijken de mogelijkheden beperkt maar u zal verrast zijn als u ‘out of the box’ durft te denken.
Vervolgens bepalen we samen met u de sfeer die u wilt hebben. Dit kunnen we doen aan de hand van voorbeelden die u gezien hebt in woonbladen, op het Internet of zomaar in een hotel of restaurant waar u toevallig was. Heeft u hier geen tijd voor dan kunnen wij u ook inspireren met onze stijlen. Stijlen van deze tijd die zowel u als uw eventuele huurders zullen aanspreken en die naast sfeervol ook praktisch zijn. Als u wilt maken we een 3D impressie van de woning met de meubels en stijl die u gekozen hebt. U kunt door de woning lopen en de sfeer virtueel proeven. Nieuwsgierig? Voor een voorbeeld van een interieuradvies klik op slaapkamer of woon-eetkamer.

Heeft u al een huis in Frankrijk. Het interieuradvies is niet alleen voor (aspirant) kopers of bouwers van een woning in Frankrijk maar ook voor eigenaren die hun huis willen verbouwen, renoveren of  een make-over willen geven.

Meubels met goede prijs - kwaliteit verhouding

Tegenwoordig kunt u alles krijgen aan meubels en accessoires. Het begint te duizelen als u een meubelzaak inloopt. Hoe vindt u de meubels met een goede kwaliteit en een eerlijke prijs afgestemd op eigen gebruik van de woning, verhuur of beiden? Dit vereist kennis van leveranciers en materialen. Woninginrichting Frankrijk werkt met leveranciers die een goede prijs-kwaliteit verhouding bieden en waar we jaren ervaring mee hebben. Maar we zitten niet stil. Continu zijn we op zoek naar nieuwe leveranciers met nieuwe eigentijdse ontwerpen, moderne materialen en de prijs-kwaliteit verhouding bieden die past bij het gebruik van uw (vakantie) woning in Frankrijk. Ons doel; zorgen dat u, en uw huurders waar voor hun geld krijgen.

Heeft u eigen meubels of heeft u zelf adressen waar u bepaalde meubels koopt? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen er dan voor dat deze in het totaalplan worden ingepast.

 

 

Gemak

Onze slogan is ‘Ervaar het gemak’ en dat roepen we niet voor niets. Uit eigen ervaring weten we hoeveel tijd je kunt verliezen bij het onnodig aflopen van meubelzaken op zoek naar de inrichting van je huis in Frankrijk. We weten hoe lastig het is om de meubels goed te combineren en het overzicht te bewaren van wat je hebt gekocht en wat je nog nodig hebt. En als je alles hebt en denkt dat je klaar bent moet je de levertijden bijhouden, de leveranties organiseren en het transport regelen. En dat alles tussen je drukke privéleven en werk in.
Bij Woninginrichting Frankrijk staat uw gemak voorop. Wij nemen u mee naar een inkoopcentrum in Nederland waar u alle meubels in één dag kunt kopen. Geen eindeloos geslenter over meubelboulevards en dus pure tijdwinst. Nadat u de meubels heeft uitgekozen en wij ze hebben besteld houden wij de levertijden in de gaten  en zorgen we ervoor dat alles op tijd bij de transporteur wordt afgeleverd. Wij werken met transporteurs die veel op Frankrijk rijden. Uiteraard kunt u ook zelf een transporteur kiezen of het transport zelf organiseren. Meubeltransport naar Frankrijk goed regelen? Lees onze Blog.

Heeft u eigen meubels of heeft u zelf adressen waar u bepaalde meubels koopt? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen er dan voor dat deze in het totaalplan worden ingepast.

 

(Ver)bouwen en renoveren

U wilt een huis laten bouwen of u heeft een bestaande woning gekocht die verbouwd of gerenoveerd moet worden. Met de bouwer of aannemer gaat u aan de slag. Er worden tekeningen gemaakt en u moet over duizend en één dingen beslissen. De inrichting is nog lang niet aan de beurt is uw gedachte.
Toch kan Woninginrichting Frankrijk u al van dienst zijn. De keuze voor vloeren, de keuken, badkamers, indeling van ruimten, etc. zullen de uiteindelijke sfeer van uw huis bepalen. Samen met u maken we een interieuradvies. Dit interieuradvies geeft niet alleen u een beter beeld hoe de woning gaat worden maar is ook een hulp voor de bouwer of aannemer en maken de gesprekken met hen makkelijker.
Het interieuradvies bestaat uit drie stappen. Aan de hand van de plattegrond maken we eerst een indeling van de verschillende ruimten. Wat is de meest praktische indeling, hoe passen de meubels in de verschillende ruimten, kan het aantal zitplaatsen gecreëerd worden dat u wilt, etc.
Vervolgens bepalen we samen met u de sfeer die u wilt hebben. Dit kunnen we doen aan de hand van voorbeelden die u gezien hebt in woonbladen, op het Internet of zomaar in een hotel of restaurant waar u toevallig was. Heeft u hier geen tijd voor dan kunnen wij u ook inspireren met onze stijlen. Stijlen van deze tijd die zowel u als uw eventuele huurders zullen aanspreken en die naast sfeervol ook praktisch zijn. Als u wilt maken we een 3D impressie van de woning met de meubels en stijl die u gekozen hebt. U kunt door de woning lopen en de sfeer virtueel proeven.

Hebt u nog geen concrete plannen voor nieuwbouw of verbouw. Kijk op de website van onze partners B&R France – Maison en Dordogne – Excellence France – Villasophie Architecture en lees wat wij voor u kunnen doen.

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
info@woninginrichting-frankrijk.nl

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search