Interieuradvies slaapkamers

De slaapkamer is misschien wel de belangrijkste ruimte van een (vakantie)woning terwijl hier vaak de minste aandacht aan besteed wordt. Te vaak worden de oude bedden van thuis meegenomen naar Frankrijk, of nog erger, de bedden worden overgenomen van de verkopers. Niet doen! U doet uzelf te kort maar zeker ook uw eventuele huurders. Bedden zijn misschien wel het belangrijkste meubel in een vakantiewoning. Een vakantiewoning zal weken, maanden en zelfs jaren na thuiskomst vooral worden herinnerd aan hoe goed men geslapen heeft. Een goede nachtrust is een belangrijke reden om de woning weer te boeken.

Een slaapkamer is meer dan alleen om te slapen. Het is ook de ruimte om je even in terug te trekken en daarom is de sfeer zo belangrijk. Een slaapkamer als een luxe hotelkamer geeft dat speciale gevoel waar we naar op zoek zijn als we op vakantie zijn of zelf in ons tweede huis verblijven.

Hoe creëer je een comfortabele slaapkamer met een opvallende uitstraling en hoeveel kost dat dan? Wij hebben twee voorbeelden uitgewerkt waarbij u zal zien dat een luxe en opvallende slaapkamer niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

De Boxspring met hoofdbord is het centrum van de kamer. Wij werken met een Nederlandse fabrikant van Boxsprings. Deze handgemaakte bedden en matrassen zijn van uitstekende kwaliteit en stralen luxe uit. De achterwand is bekleed met een behang met een opvallende print. Boven het bed hangt één grote foto om het rustig te houden. Naast het bed staan eenvoudige maar wel in het oog springende nachtkastjes met nachtlampjes. Tegen de wand staat een wandkast en de kamer is afgemaakt met wat accessoires en gordijnen die doorlopen tot net onder het plafond. Prijs voor dit alles? Nog geen euro 2.500,-

In deze kamer staat een Boxspring van onze Nederlandse leverancier. Het hoofbord van hout met daarop 2 nachtlampjes is vastgemaakt aan de wand. Naast het bed staan eenvoudige maar moderne nachtkastjes. Twee wanden zijn in een Taupe kleur geschilderd. Tegen de zijwand staat een tafeltje met stoel en de kamer is afgemaakt met enkele accessoires en twee schilderijen boven het bed. Prijs voor deze inrichting? Circa euro 2.250,-.

Vragen over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over ons interieuradvies? Bel ons op telefoonnummer 06 150 039 97, stuur een e-mail naar info@woninginrichting-frankrijk.nl  of gebruik het Online Contactformulier. We horen graag van u.