Interieuradvies Woon-Eetkamer

In Frankrijk en vooral tijdens de vakantie wordt er uitgebreid getafeld en geniet men tijdens het eten van familie en vrienden. Het is fijn om dat aan een mooie grote eettafel te kunnen doen met moderne en comfortabele stoelen. Hoe groter het huis hoe meer ruimte u heeft voor de eettafel. Maar ook in een kleine ruimte kunt u de juiste sfeer creëren. Bijvoorbeeld met een ronde tafel. Kies voor comfortabele stoelen die je ook in het zitgedeelte kunt zetten. Maak de ruimte af met een dressoir of salonkast en de juiste verlichting.  Dit alles hoeft niet duur te zijn. Het geheim zit in het maken van de juiste combinaties en niet in de prijs.

Het zitgedeelte is het centrale punt van de woning. Hoewel het leven in Frankrijk zich voornamelijk buiten zal afspelen zijn een comfortabele bank en fauteuils onontbeerlijk. Zeker als ook buiten het zomerseizoen van de (vakantie)woning gebruik wordt gemaakt.  Neem een groot kleed waar rondom de bank(en) en eventueel fauteuils worden geplaatst waardoor eenheid en geborgenheid ontstaat. Een kleed geeft ook extra comfort in de koudere maanden. Is de ruimte voor het zitgedeelte beperkt? Gebruik één of meerdere kleine bijzettafels in plaats van een grote salonrafel midden in de kamer. Hang de televisie aan de muur en kies voor ranke lampen.

De tekeningen laten zien dat ook een ruimte waarin zowel het zitgedeelte, de eettafel als de keuken zijn gesitueerd efficiënt kan worden benut zonder in te leveren op sfeer en comfort.

Vragen over wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over ons interieuradvies? Bel ons op telefoonnummer 06 150 039 97, stuur een e-mail naar info@woninginrichting-frankrijk.nl  of gebruik het Online Contactformulier. We horen graag van u.

.