Nieuwbouw en Inrichting

De keuze voor alles nieuw

Als je een huis of appartement wilt gaan kopen in Frankrijk komt al snel de vraag naar boven of je nu moet kiezen voor bestaande bouw of nieuwbouw. Grootste voordeel van bestaande bouw is dat je concreet kan zien wat je koopt terwijl je bij nieuwbouw koopt ‘vanaf plan’. Bij nieuwbouw daarentegen is het grote voordeel dat alles voldoet aan de laatste bouwnormen, er geen onderhoudskosten te verwachten zijn voor vele jaren en je vloeren, keuken, sanitair en indeling naar eigen smaak kunt laten uitvoeren.

Dat je veel mogelijkheden hebt bij nieuwbouw is uiteraard goed maar wij weten ook dat dit kan afschrikken. Het is lastig om een beeld te vormen van hoe het allemaal gaat worden als je alleen een plattegrond hebt en wat tekeningen uit de verkoopbrochure. Het beslissen over tegels, sanitair, keuken en nog veel meer is lastig en dan hebben we het nog niet eens over de inrichting.

Woninginrichting Frankrijk is de juiste partner in dit proces. Samen met u maken we aan de hand van de plattegrond een indelingsplan en bepalen we de sfeer van het huis. We helpen bij het uitkiezen van vloertegels, de keuken, sanitair, deuren, wandafwerking en nog veel meer. Aan de hand van  3D tekeningen geven we u een goed beeld van hoe de meubels in de ruimte komen te staan. Vervolgens bepalen we wat er aan meubels gekocht moet worden en wat u zelf misschien nog heeft. Ook voor het transport kunt u bij ons terecht.

Kortom, ontzorgen van begin tot eind zodat u slechts hoeft te doen waarvoor u de woning ook gekocht heeft, en dat is genieten.

 


Na de aanschaf van onze nieuwe woning in de Dordogne, was de volgende uitdaging het inrichten van ons huis. In Frankrijk bleek het moeilijk te zijn een gepaste inrichting te vinden. Daarom hebben wij de hulp ingeroepen van Nannie Duiker van Woninginrichting Frankrijk. Zij heeft ons fantastisch en professioneel geholpen met de keuze en de aanschaf van de meubels. Ook heeft zij de coördinatie voor wat betreft de opslag en het transport van onze meubels naar Frankrijk op zich genomen wat vlekkeloos is verlopen. Zonder haar hulp was dit ons echt niet gelukt. Wij zijn heel erg blij en dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan.


Bea en Martin Wolthuis


 

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
info@woninginrichting-frankrijk.nl

nieuwbouw-en-inrichting-2d
Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search