Over ons

Home  /  Over ons

Joie de vivre

Frankrijk is een prachtig land waar ‘joie de vivre’ hoog in het vaandel staat. Een goed glas wijn, een heerlijke maaltijd en wegdromen op een warme zomerdag met een mooi landschap om u heen. Een gevoel dat u voor altijd vast zou willen houden. Beter kan het leven niet worden denkt u, maar geldt dat ook als u het huis dat u heeft gekocht of heeft laten bouwen ingericht moet worden?

In 2010 kochten wij zelf een (nieuwbouw) appartement aan de kust in het zuiden van Frankrijk waar wij vele jaren plezier van hebben gehad.  Het plaatsje heet Agay en hoewel het klein is had het snel ons hart gestolen. Wij hebben genoten van het slenteren langs de boulevard, een lekker hapje en drankje op een terrasje en al het goede dat Frankrijk te bieden heeft. ‘Joie de vivre’ dus.

Woninginrichting

Is het zoeken naar meubels in Frankrijk ook ‘joie de vivre’? Nee, ondervonden wij aan den lijve. Wij konden de juiste winkels niet vinden en al snel kwamen wij terecht op een zone industrielle bij meubelzaken waarvan wij in Nederland niet meer weten dat deze überhaupt nog bestaan. Heel erg vrolijk werden wij niet van het aanbod, de prijzen en ook de kwaliteit van de meubels was niet wat wij gewend zijn. De zoektocht naar de bedden verliep ook niet succesvol. Probeert u maar eens een bed in Frankrijk te vinden met de voor ons zo normale afmeting van 180×200. Mocht u het vinden, schrik dan niet van de prijs want deze ligt veel hoger dan in Nederland. Uiteindelijk hebben wij alles in Nederland gekocht waar heel veel kostbare tijd mee verloren is gegaan. Ook hier moet je zoeken en daarvoor slenter je in je schaarse vrije tijd van winkel naar winkel. Iedere winkel heeft weer zijn eigen stijl en meubelaanbod en hoe ga je dit alles combineren om er toch een mooi geheel van te maken? Woninginrichting Frankrijk helpt u bij het bepalen van de juiste sfeer en inrichting en is hét adres voor de aankoop van alle meubels voor uw woning in Frankrijk.

Chambre d'Hôtes/Gîtes en het belang van goede bedden

De ultieme vakantiebeleving verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Wat eigenlijk wel met stelligheid kan worden gezegd dat iedereen waarde hecht aan een goede nachtrust en dus ook aan goede bedden. Het geheim van het succes van een goedlopende Chambre d’hôtes/Gîtes ligt absoluut in comfortabele bedden voor de gasten. Heeft men goed geslapen dan blijft de vakantie in herinnering en dat betekent tevreden gasten en terugkomers. De bedden die Woninginrichting Frankrijk u aan kan bieden zijn van Hollands fabrikaat en hebben een korte levertijd. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend te noemen. De bedden zijn verkrijgbaar tot een lengte van zelfs 220 cm. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

0002

Nannie Duiker

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
T. 073 523 06 16
M. 06 150 039 97
info@woninginrichting-frankrijk.nl

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search