Over ons

Over Woninginrichting Frankrijk

In 2013 is Woninginrichting Frankrijk opgericht door Nannie Duiker. Haar motivatie was de liefde voor meubels, inrichting, en sfeerbeleving van je interieur maar zeker ook de eigen ervaring bij het inrichten van een nieuwbouwappartement dat zij samen met haar partner, Ronald Claes kocht in 2010 in Zuid-Frankrijk. Het inrichten van een huis in Frankrijk en de organisatie eromheen is duidelijk anders dan je woning in Nederland of België. Of het nu gaat om het vinden van de juiste meubelwinkels in Frankrijk, bepalen van de stijl en sfeer van de inrichting tot de aflevering van de meubels. Er gaat veel tijd en energie inzitten en voor je het weet loop je vast.

Al snel was er hulp nodig, zeker achter de schermen, om alles goed te blijven organiseren. Ronald Claes die tot dan financieel adviseur was voor de aankoop van woningen in Frankrijk sprong bij. Samen hebben zijn meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van kopen, bezitten en verhuren van woningen in Frankrijk.

De kracht van Woninginrichting Frankrijk is dat zij hun klanten niet alleen helpen bij het bepalen van de juiste sfeer en inrichting van het vakantiehuis in Frankrijk en hét adres zijn voor de aankoop van alle meubels. Zij zijn ook een klankbord voor veel andere zaken die te maken hebben met de aankoop en het bezitten en verhuren van een huis of appartement in Frankrijk. Je kan denken aan hoe je een vakantiehuis presenteert voor de verhuur en via welke kanalen. Maar ook aan het verbouwen, renoveren en het onderhoud van het vakantiehuis. Door de jaren heen hebben Nannie Duiker en Ronald Claes een breed netwerk opgebouwd waar u uw voordeel mee kan doen.

Nieuwsgierig? Kijk en lees op de website wat Woninginrichting Frankrijk voor u kan doen.

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
info@woninginrichting-frankrijk.nl

project-slaapkamers
project-slaapkamers16
project-slaapkamersv
Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search