Over ons

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In 2010 kochten we een nieuwbouw appartement aan de kust in het zuiden van Frankrijk. Het appartement moest geheel worden ingericht. Leuk proces zou je denken en hoe moeilijk kan dit zijn.
Dat dit toch lastiger is dan gedacht ondervonden we al snel aan den lijve. Wij konden de juiste winkels in Frankrijk niet vinden. Uiteindelijk hebben wij alles, overal en nergens, in Nederland gekocht waar heel veel kostbare tijd mee verloren is gegaan. Dit kan anders.
Sinds 2013 is Woninginrichting Frankrijk hèt adres voor de inrichting van uw (tweede) woning in Frankrijk. Samen met u bepalen we welke stijl en sfeer u graag in de woning zou willen terug zien. Wij geven u advies over kleurgebruik, de keuze van materialen, meubels, etc. Ook met het oog op eventuele verhuur. Vervolgens nemen wij u mee naar een in Nederland gelegen inkoopcentrum voor de professionele handel waar in principe alle meubelen in één dag worden gekocht. In dit proces bent u leidend. Het is tenslotte uw (t)huis.
Nieuwsgierig? Kijk en lees op onze website wat wij voor u zouden kunnen doen.

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
info@woninginrichting-frankrijk.nl

project-slaapkamers
project-slaapkamers16
project-slaapkamersv
Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search