Projectinrichting

Vakantiepark, chambres d’hôtes, gîtes, boutique hotel of kantoor

Vakantiepark, chambres d’hôtes, gîtes, boutique hotel of kantoor, ook voor de ondernemer is Woninginrichting Frankrijk de juiste partner. Zeker in deze tijd moet je je onderscheiden van de massa. Dit realiseer je door de juiste uitstraling. Samen met u bepalen we de sfeer die u wilt creëren en zoeken we de juiste meubels en decoratie met het oog op eenheid of juist op variatie.

In dit proces letten wij in het bijzonder op de bedden. Bedden spelen een belangrijke rol in de beleving van comfort. Wij leveren bedden gemaakt op Hollandse bodem, met Hollandse kwaliteit en leverbaar in alle “Hollandse’ maten. Het bed is de basis van de (slaap)kamer en met de juiste kleuren, verlichting, meubels en decoratie toveren we voor u een ‘standaard’ kamer om tot een luxe en chique hotelkamer zonder dat dit de hoofdprijs hoeft te kosten. Nieuwsgierig geworden naar onze projectinrichting in Frankrijk? Bekijk de pagina inspiratie of neem contact op.


“Je hebt een super job gedaan op ons kantoor en ook precies zoals we het voor ogen hadden. Ik denk dat het soms best lastig is om te begrijpen welke sfeer een klant nou precies bedoelt maar in ons geval heb je het helemaal goed begrepen en omgezet in een prachtige inrichting.”

Rob Brink – New Home Makelaardij


 

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
info@woninginrichting-frankrijk.nl

projectinrichting
projectinrichting
projectinrichting
Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search