Projectinrichting

Home  /  Projectinrichting

Projectinrichting

Vakantiepark, chambres d’hôtes, gîtes, boutique hotel of kantoor, ook voor de ondernemer is Woninginrichting Frankrijk de partner voor de inrichting. Je onderscheiden van de massa realiseer je door de juiste uitstraling. Samen met u bepalen we de sfeer die u wilt uitstralen en zoeken we de juiste meubels en decoratie met het oog op eenheid of juist op variatie.

Bedden spelen een belangrijke rol. Wij leveren bedden gemaakt op Hollandse bodem, met Hollandse kwaliteit en leverbaar in alle “Hollandse’ maten. Het bed is de basis van de (slaap)kamer en met de juiste kleuren, verlichting, meubels en decoratie toveren we voor u een ‘standaard’ kamer om tot een luxe en chique hotelkamer zonder dat dit de hoofdprijs hoeft te kosten.

“Je hebt een super job gedaan op ons kantoor en ook precies zoals we het voor ogen hadden. Ik denk dat het soms best lastig is om te begrijpen welke sfeer een klant nou precies bedoelt maar in ons geval heb je het helemaal goed begrepen en omgezet in een prachtige inrichting.”

Rob Brink – New Home Makelaardij

new-home-makelaars
vergadertafel-new-home
makelaarskantoor-new-home
foto-ronald-claes

Ronald Claes

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 524 460 15
info@woninginrichting-frankrijk.nl

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search