Referenties

Zij gingen u voor

Lees hier de reacties van onze opdrachtgevers.

Stef & Nancy van Strydonck, Villa la Proventou (Blauvac)
maison-4

Bij het inrichten van onze pas gebouwde vakantiewoning in Blauvac (Vaucluse), waren wij op zoek naar een combinatie van meubels die tegelijkertijd smaakvol, uniek, bestendig en betaalbaar waren. Omdat we deze eisencombinatie niet vonden in traditionele meubelzaken in België en Frankrijk, hebben we een beroep gedaan op de diensten van Nannie van “Woninginrichting Frankrijk”. Zij heeft ons in 1 dag tijd met professioneel advies en decoratieve tips doorheen het hele keuzeproces geleid en we zijn buitengekomen met meubels die aan alle bovenstaande voorwaarden voldeden.
Het is een prachtig en samenhangend geheel geworden, dat op erg veel appreciatie van onze huurders kan rekenen. We krijgen regelmatig complimenten over de kwaliteit, het comfort en de uitstraling van de meubels. Ook qua onderhoud en slijtage hebben we dankzij haar absoluut de juiste keuze gemaakt. Wij zijn dan ook erg tevreden over haar diensten en zouden iedereen die zijn woning in Frankrijk wenst te bemeubelen van harte aanbevelen met haar in contact te treden.
U kunt deze villa huren voor een onbezorgde vakantie aan de voet van de Mont Ventoux. Klik op: VILLA BLAUVAC

Pim en Moniek Drinkenburg
14804-1

Na een hoop gezoek naar bedden in Nederland hebben wij de hulp ingeroepen van Woninginrichting Frankrijk. Wij hebben nu zeer comfortabele bedden van goede Hollandse kwaliteit in de juiste afmetingen. Onze gasten geven aan dat ze heerlijk hebben geslapen en hebben nu zelfs alweer geboekt voor volgend jaar! Uiteraard genieten wij zelf ook met volle teugen van onze bedden en het comfort. Het maakt ons tweede huis helemaal compleet!

Wilt u het comfort van deze bedden ook ervaren en een heerlijke vakantie doorbrengen in het mooie Bargemon? Klik op: Villa Bargemon

Bea en Martin Wolthuis
img-20180404-wa0011-004

Na de aanschaf van onze nieuwe woning in de Dordogne, was de volgende uitdaging het inrichten van ons huis. In Frankrijk bleek het moeilijk te zijn een gepaste inrichting te vinden. Daarom hebben wij de hulp ingeroepen van Nannie Duiker van Woninginrichting Frankrijk. Zij heeft ons fantastisch en professioneel geholpen met de keuze en de aanschaf van de meubels. Ook heeft zij de coördinatie voor wat betreft de opslag en het transport van onze meubels naar Frankrijk op zich genomen wat vlekkeloos is verlopen. Zonder haar hulp was dit ons echt niet gelukt. Wij zijn heel erg blij en dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan.

Rob Brink
ba-3-of-7

Je hebt een super job gedaan op ons kantoor en ook precies zoals we het voor ogen hadden. Ik denk dat het soms best lastig is om te begrijpen welke sfeer een klant nou precies bedoelt maar in ons geval heb je het helemaal goed begrepen en omgezet in een prachtige inrichting. Nogmaals super bedankt en à bientôt!
Klik op: NEW HOME MAKELAARS

Erica van Dommelen
img-20171006-wa0011-01-01

Wij hadden dringend behoefte aan goede hulp en advies voor de inrichting van ons appartement. Er was geen tijd te verliezen want het moest op korte termijn bewoonbaar zijn. Blij dat wij Nannie Duiker van Woninginrichting Frankrijk hebben gevraagd om ons te helpen. Van de inventarisatie van onze wensen, het gericht zoeken naar meubels, het advies over stoffen, kleuren, materialen, tot en met de hele afhandeling. Het eindresultaat mag er zijn. Heel veel dank voor het tot stand brengen van dit droompaleis en alle hulp en inzet!

Roger
nice5

Via via kwam ik in contact met Nannie. Voorzichtig vroeg ik haar of ze ook kon helpen bij de inrichting van een klein (één slaapkamer) appartement. Natuurlijk was haar antwoord. Na telefonisch en per email contact te hebben gehad en ideeën te hebben uitgewisseld over mogelijkheden om in te richten, zijn wij een dagje samen op pad gegaan. Nannie heeft mij goed geadviseerd bij de afweging tussen praktische(voor de verhuur) en mooie / comfortable meubels (voor eigen gebruik). Daarnaast had ze nog talloze nuttige tips over het verhuren van mijn appartement. Nannie werkt samen met een verhuisbedrijf gespecialiseerd in meubel transport naar Zuid- Frankrijk. Het fijne aan deze samenwerking was dat ik ook elders gekochte meubels of zaken zoals een tv daar kon laten bezorgen. Nannie regelde alles en al mijn spullen werden op de afgesproken dag bezorgd in Nice. Uiteindelijk was het goedkoper en praktischer om alles in Nederland te kopen en vervolgens te laten bezorgen. Het heeft mij een boel tijd bespaard.  Ik kan een samenwerking met Nannie dan ook van harte aanbevelen.

Bent u op zoek naar een luxe en comfortabel vakantie appartement voor een onbezorgd verblijf in Nice? Klik op:  Appartement Nice

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
M. 06 524 460 15 Ronlad Claes
info@woninginrichting-frankrijk.nl

nice3
lang-tafelen
Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search