Ervaar het gemak

Home  /  Ervaar het gemak

Het inrichten van uw woning

Het inrichten van een huis moet een feestje zijn. Samen met u ga ik aan de slag om te bepalen welke stijl u mooi vindt en wat uw wensen zijn met betrekking tot stofgebruik, kleuren op de wanden, sfeer etc. Als u het huis gaat verhuren zal de nadruk, puur uit praktische overwegingen, meer gelegd worden op meubels die tegen een stootje kunnen maar wel een mooie uitstraling hebben. Uw smaak en wensen staan uiteraard centraal in het hele proces. Door de gerichte werkwijze van Woninginrichting Frankrijk ervaart u het gemak van meubels kopen in één dag en onder één dak waardoor er een goed beeld ontstaat welke combinaties er gemaakt kunnen worden. Ik let goed op dat uw huis er niet uit gaat zien als een showroom maar dat het een mooi samenhangend geheel wordt.

Werkwijze

Het is lastig om in woorden aan te geven welke sfeer u in uw huis zou willen creëren. Zeker als het huis in Frankrijk een andere uitstraling moet hebben dan het huis in Nederland. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Om die reden werk ik met moodboards. Om te beginnen leg ik verschillende stijlen aan u voor. Stijlen van deze tijd die zowel u als uw huurders zullen aanspreken en die naast sfeervol ook praktisch zijn.

Na de keuze voor een bepaalde sfeer maak ik samen met u de indeling voor de verschillende ruimten in de woning en zullen concreet meubels worden voorgesteld. Deze meubels worden aangeboden door leveranciers die Woninginrichting Frankrijk zorgvuldig heeft uitgekozen vanwege de zeer goede prijs- kwaliteitverhouding.

De volgende stap is een gericht bezoek aan een centraal in Nederland gelegen interieurcentrum speciaal voor meubel professionals waar u de meubels kunt zien en voelen en als deze aan uw wensen voldoen te bestellen.

Indien u de meubels bij ons koopt rekenen wij voor dit alles niets. Mochten de meubels ondanks het zorgvuldige proces niet aan uw wensen voldoen en u besluit niets te kopen dan breng ik euro 350,- in rekening voor de gemaakte kosten.

Puur gemak

Naast het advies regel ik alles van A tot Z en ben ik uw enige aanspreekpunt. Alle contacten met de leveranciers, het bewaken van de levertijden etc. etc. Hoe gaat u de meubels vervoeren naar Frankrijk? U kunt kiezen voor gemak en alles uit handen geven aan een transportbedrijf maar u bent ook vrij om alles zelf naar Frankrijk te vervoeren, aan u de keuze. Indien u kiest voor het vervoer van de spullen door een transportbedrijf wordt alles daar afgeleverd en verzameld. Ook spullen die u zelf heeft gekocht in Nederland kunnen mee met dit transport. U kunt deze zelfs op laten halen bij u thuis door de transporteur. Tot slot wordt de transportdatum voor alle spullen naar Frankrijk vastgelegd. Mocht u twijfelen wat te doen kan ik geheel vrijblijvend een offerte voor u opvragen bij een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van meubels naar Frankrijk.

quebeck
Van A tot Z
302d2a31-55d3-47b6-899b-c917d7b23251
nannie-foto-website2-2-pasfoto

Nannie Duiker

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 150 039 97
info@woninginrichting-frankrijk.nl

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search