Verbouw en Inrichting

Een totaalontwerp voor uw huis in Frankrijk.

U heeft uw huis gevonden in Frankrijk op een droomlocatie en voor de goede prijs maar de woning heeft wel een opfrisbeurt nodig. Een nieuwe keuken, vloer, badkamer(s), schilderwerk, en natuurlijk de inrichting.
Hoe moet u de verbouwing in Frankrijk organiseren op afstand? Kunt u er wel op vertrouwen dat de werkzaamheden correct uitgevoerd worden? Waar koopt u de meubels en hoe creëert u de juiste sfeer? Het zou jammer zijn en ook niet terecht als u om deze redenen uw project afblaast.
Een huis verbouwen, opnieuw indelen en inrichten geeft u de unieke mogelijkheid om van uw nieuwe huis in Frankrijk uw thuis te maken en vaak ook een mooie meerwaarde (‘plus value’) te realiseren.

Natuurlijk, het is een hele klus maar u hoeft er niet alleen voor te staan. In onze ogen zijn er twee belangrijke elementen om van uw project in Frankrijk een succes te maken. Onontbeerlijk zijn goede en betrouwbare vakmensen die hun afspraken nakomen. Woninginrichting Frankrijk werkt met partners die helemaal thuis zijn in Frankrijk en werken met de in Frankrijk vereiste verzekeringen en garanties.

Minstens zo belangrijk is een advies over het gebruik van materialen en kleuren maar ook over de indeling van ruimten. Dit advies is weer de basis van het inrichtingsplan dat niet alleen de keuze van de keuken en sanitair betreft maar ook de keuze van de meubels. Zo weet iedereen wat van hen verwacht wordt en kan er efficiënt en snel gewerkt worden. Om tot een goed totaalontwerp te komen voor uw huis in Frankrijk is het dan ook belangrijk om Woninginrichting Frankrijk vroeg in het verbouw of renovatie proces te betrekken.

Vertrouw op de kennis en ervaring van Woninginrichting Frankrijk en haar partners en neem contact met ons op.

 

 

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
info@woninginrichting-frankrijk.nl

Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search