Verhuur en inrichting

VERHUUR EEN EITJE?

Tegenwoordig absoluut niet meer. Het succes van de verhuur en de kwaliteit van de inrichting gaan hand in hand. De meeste tweede huizen bezitters in Franrijk verhuren hun woning al is het maar om de kosten te drukken. Via de vele platforms en verhuurorganisaties kan iedereen eenvoudig zijn tweede woning in Frankrijk aanbieden voor vakantieverhuur. De concurrentie is dus enorm. Presentatie en beleving zijn cruciaal voor een succesvolle verhuur. Niemand komt meer weg met lange halen snel thuis mentaliteit. De reviews zullen u inhalen en u hard op de feiten drukken.
Het geheim van succesvolle verhuur? Drie woorden, WOW-factor, comfort en compleet.


“Het is een prachtig en samenhangend geheel geworden, dat op erg veel appreciatie van onze huurders kan rekenen. We krijgen regelmatig complimenten over de kwaliteit, het comfort en de uitstraling van de meubels.”

Stef en Nancy van Strydonck


 

WOW factor

De eerste indruk moet goed zijn en de reactie van de gasten moet zijn: ‘Niet te geloven dat dit (maar) een vakantiewoning is’ of ‘Deze sfeer wil ik thuis ook creëren’. Richt uw woning in met mooie in het oog springende meubels. De eerste indruk is zeker bij verhuur belangrijk en bepaalt voor een groot deel hoe de vakantie beleefd zal worden. De inrichting hoeft niet duur te zijn, het gaat om het maken van de juiste combinaties. Moderne maar tijdloze meubels samen met (grote) in het oog springende accessoires. De Wow factor wordt niet bepaald door de hoeveelheid spullen maar door wat er staat en of het een samenhangend geheel vormt. ‘Less’ is toch altijd nog steeds ‘more’.
Het gebruik van kleuren kan een kamer meer warmte geven. Dit kan door de keuze van bepaalde gordijnen of bepaalde wanden in een ruimte te schilderen. De keuze van een kleur hangt af van de ligging van het huis. Het zonlicht in het zuiden van Frankrijk is totaal anders dan in Nederland of België.
Tot slot nog een belangrijk advies. Bij verhuur is het ook belangrijk om bij de inrichting rekening te houden dat de beheerders van de woning deze snel en eenvoudig moeten kunnen schoonmaken en klaarmaken voor de volgende huurders. Overdecoratie moet je vermijden en voegt niets toe, integendeel zelfs. Het geeft huurders  vaak een beklemmend gevoel.

Comfort

Na de eerste enthousiaste reactie moet de verwachting ook worden waargemaakt. De woning moet comfortabel zijn. Dit betekent comfortabele banken en fauteuils. Een grote eettafel met stoelen waar men met de hele familie een avond lang kan eten en praten. En zeker niet als laatste, goede bedden. Bedden zijn misschien wel het belangrijkste meubel in een vakantiewoning terwijl hier vaak het minste aandacht aan besteed wordt. Een vakantiewoning zal weken, maanden en zelfs jaren na thuiskomst vooral worden herinnerd aan hoe goed men geslapen heeft. Een goede nachtrust is een belangrijke reden om de woning weer te boeken.

Compleet

Het vakantiehuis moet compleet zijn en voorzien zijn van de normale zaken die men thuis ook heeft. De veeleisende huurder van nu wil niet inleveren op luxe. Een huis zonder gratis en snelle WIFI is bijna niet meer te verhuren. Een keuken zonder een volledig servies wordt als armoedig gezien. Een vaatwasser, wasmachine en oven/magnetron mogen niet ontbreken. Deze eisen gaan steeds verder. Wat nu nog een luxe is, wordt het volgende verhuurseizoen als normaal gezien. Kijk regelmatig door de ogen van een huurder naar uw woning en pas aan waar nodig. Wenst u hierbij hulp en een kritische mening? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verhuur en inrichting

Woninginrichting Frankrijk

Irisstraat 3
5241 XC, Rosmalen
M. 06 524 460 15 Ronald Claes
M. 06 150 039 97 Nannie Duiker
info@woninginrichting-frankrijk.nl

dining-table-detail-2
ml-310142-sideboard-blockx-detail
detail
Contact

We kunnen u nu niet te woord staan. Laat s.v.p. een bericht achter en wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search