Visualiseren, werk met een 3D indelingsplan

Na 20 jaar in Zuid Frankrijk te hebben gewoond was het moment daar om weer terug naar Nederland te verhuizen. Het huis in Frankrijk verkocht en een huis in Nederland gekocht en natuurlijk een hoop geregel. In het nieuwe huis in Nederland wil je net zo lekker kunnen wonen als in het huis in Frankrijk.

Een goede indeling en sfeervolle inrichting is dan dus een belangrijk punt. Hierbij houd je rekening met de bestaande ruimten en elementen die men niet wil of kan veranderen. In deze casus heeft de woning een markante zwarte vloer die de klanten wilden behouden. Welke kleur op de muur past het beste bij de vloer en hoe deel je het zitgedeelte, eetgedeelte en TV-gedeelte  praktisch en sfeervol in?

Om een goed idee te kunnen geven aan onze klanten hebben we een indelingsplan en inrichtingsplan gemaakt in 3D. Op deze manier weet je hoe de meubels in de ruimte komen te staan en krijg je een realistisch beeld van het resultaat. Ook kun je goed laten zien dat lichte kleuren op de muren rust geven en dat de openhaard niet geaccentueerd hoeft te worden zoals de vorige bewoners hadden.

De meeste meubels zijn meegenomen uit het verkochte huis in Frankrijk dus die waren niet nodig. Desondanks bleef er nog genoeg over om de klanten te adviseren en mee te helpen.